BAU Market

Qendra Tregtare për shitjen e materialeve ndërtimore

BAU Real Estate

Ndërtimi dhe shitja e banesave

BAU Academy

Studio për projektim dhe dizajn

BAU Construction

Ndërtimtaria e lartë

BAU Infrastructure

Ndërtimtaria e ulët

BAU Beton

Fabrika për prodhimin e betonit

BAU Mineral

Fabrika për përpunimin e të gjitha fraksioneve të zhavorit

BAU Asphalt

Fabrika për prodhimin e asfaltit

Për ne

Kompania "AL-TRADE" u themelua në vitin 1999 nga vëllezërit e familjes Gashani nga Drenasi. Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë. Si kompani, ka filluar me furnizim të materialit ndërtimor. Duke parë dhe përcjellë nevojat e kohës, si dhe duke pasur një bashkëpunim të suksesshëm me partnerë si Agjencioni Evropian për Rindërtim, Shoqatat e ndr ...

Promo

Të rejat